Jeg udvikler restauranter i øjenhøjde
- jeg optimerer og efterlader dig med bedre bundlinje & højere omsætning
Restauranternes udfordringer kan være mange og meget forskellige
– se her de forskellige cases med hver sit udgangspunkt, hvor Restaurant Konsulenten har gjort en stor forskel.

Restaurant RAS
Restaurant-Konsulenten har hjulpet Restaurant RAS til betydelige besparelser, en markant omsætningsstigning og en stærkere positionering, både som frokost- og aftenrestaurant.

Chickii
I vores samarbejde med Chickii har vi haft et tæt og konstruktivt forløb, som har resulteret i betydelige og målbare forbedringer.

Chicken East
Restaurant-Konsulenten har hjulpet Chicken East med at starte deres restaurant fra bunden. Vi har sammen skabt rammerne og sætte dagsordenen for et succesfuldt koncept.

The Döner
Restaurant-Konsulenten har hjulpet TheDöner med at øge omsætningen fra 370.000 til 570.000 kr./måned gennem rådgivning med fokus på brand, koncept, identitet, målgruppe.

Det italienske Spisehus
Restaurant-Konsulenten har været med i opstarten af det italienske Spisehus for at sikre, at restauranten kom godt og rigtigt fra start.

Luna Rossa
Restaurant-Konsulenten har hjulpet Luna Rossa med salgssparring, rådgivning og forretningsudvikling med henblik på, at optimere salget i restauranten.