Opstartsforløb

Vi skaber resultater der kan ses på bundlinjen

Få succes fra dag ét

Til dig der skal starte restaurant, café eller take away op

Opstartspakken

Til dig der skal starte en restaurant:

Fra 50.000 kr. ex. moms

Pakkens indhold:

  • En skræddersyet plan fra A til Z: Vi guider dig gennem hele processen med at opbygge en succesfuld restaurant – fra de første idéer til færdig drift
  • Eksklusive leverandørkontakter: Vi sikrer adgang til de bedste leverandører og sparer dig for tidskrævende research og forhandlinger
  • Tæt samarbejde: Inkluderet i forløbet er der 8 skræddersyede møder, der sikrer effektiv fremdrift og løbende opfølgning
  • Ubegrænset sparring: Din faste livline til professionel rådgivning og støtte – vi er tilgængelige, når du har brug for det
  • Personlig restaurantkonsulent: En dedikeret konsulent, der arbejder tæt sammen med dig og din restaurant for at sikre succes
  • Rabatter gennem strategiske aftaler: Adgang til vores fordelagtige
    samarbejdsaftaler med leverandører – og en garanti for besparelser, der gør en forskel

Varighed: 3 måneder
Pris: Fra 50.000 kr. ex. moms. Prisen afhænger af projektets størrelse – book et møde for at høre, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig.

Hvorfor vælge Restaurant konsulenten til at hjælpe dig med at starte din restaurant fra bunden?

  • Uovertruffen ekspertise:

    Med omfattende know-how og erfaring i at starte og udvikle restauranter sikrer vi, at din restaurant får det bedst mulige fundament for succes

  • Eksklusive brancherabatter:

    Få adgang til unikke rabatter og fordelagtige aftaler, der med garanti reducerer dine startomkostninger

  • Lovgivningsmæssig sikkerhed:

    Vi har indgående kendskab til branchens lovgivning, så du kan komme trygt fra start og undgå juridiske faldgruber

  • Praktisk erfaring og indsigt:

    Som brancheeksperter ved vi, hvad der fungerer i praksis, og hvad der ikke gør – så vi kan fokusere på de ting, der skaber værdi

  • Forebyg faldgruber:

    Vi hjælper dig med at undgå de typiske fejl, der kan koste dyrt, og sikrer, at du sparer penge både på den korte og lange bane

  • Strategisk opbygning:

    Vi udvikler din restaurant strategisk og professionelt, med alle forudsætninger for at skabe en succesfuld restaurant

“Jeg har sparet 800.000,- og min omsætning er steget 40%”

Ricco // Restaurant RAS

Som kunde kan du bl.a. forvente..